Toiminta-ajatus

Masalan koti ja koulu -yhdistys ry

Me Masalan koulun oppilaiden vanhemmat olemme pitäneet yhtä jo pitkään. Vuonna 1993 järjestäydyimme virallisesti ja perustimme yhdistyksen. Kaikki Masalan koulun oppilaiden vanhemmat kuuluvat yhdistykseen automaattisesti, mitään liittymistä tai ilmoittautumista ei tarvita.

Masalan koti ja koulu -yhdistys tukee koulua ja koteja hyvän oppimis- ja kasvuympäristön luomisessa lapsille sekä toimii vanhempien yhteistyöverkostona. Seuraamme koulujen kuulumisia, järjestämme lapsille yhteisiä tapahtumia ja otamme kantaa sellaisiin Kirkkonummen kunnan suunnitelmiin, jotka vaikuttavat koulujen toimintaan. Masalan koulun verkkosivu.

Kunkin kauden toimintasuunnitelma päätetään yhdistyksen vuosikokouksessa, jossa myös valitaan johtokunta oppilaiden vanhempien joukosta alkavalle lukuvuodelle. Toimintasuunnitelman käytännön toteutuksesta vastaa johtokunta muiden aktiivisten vanhempien ja oppilaiden kanssa. Yhdistyksen toiminta rahoitetaan tapahtumien tuotoilla, kannatusmaksuilla ja mahdollisilla avustuksilla. 

Tervetuloa tutustumaan muihin vanhempiin ja toimimaan koululaisten hyväksi! Mkäli aika ei riitä aktiiviseen osallistumiseen, voit tukea toimintaamme kannatusmaksulla tai osallistumalla talkoolaisena tapahtumien järjestämiseen. Kaikki kertyneet varat käytetään lastemme hyväksi. Yhteyttä voi ottaa Yhteydenotto-lomakkeen kautta. 

Yhdistys kuuluu Suomen Vanhempainliittoon, www.suomenvanhempainliitto.fi

Kasvomaalausta diskossa
Suosittu muumioleikki
https://www.kirkkonummi.fi/masalan-koulun-omat-sivut