Gesterbyn Koti- ja Koulu -yhdistys

Gesterbyn koti ja koulu –yhdistys

Gesterbyn koulussa toimii oma vanhempainyhdistys, Gesterbyn Koti ja koulu -yhdistys.
Yhdistys on toiminnassaan poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.
Olemme Suomen Vanhempainliitto ry:n jäsen ja toimimme osana Kirkkonummen koulujen Koti ja Koulu – yhdistysten verkostoa.

• Gesterbyn koti ja koulu -yhdistyksen tavoitteena on edistää kodin ja koulun välistä yhteistyötä, tuoda esiin vanhempien kannanottoja koulunkäyntiin liittyvissä asioissa ja olla mukana vaikuttamassa koulunkäynnin ja kouluympäristön kehittämiseen tasapuolisesti kaikkien Gesterbyn koulun oppilaiden hyväksi.
  • Viime keväänä perustettiin sisäilmatyöryhmä, jonka toimintaan yhdistys osallistuu aktiivisesti. Yhdistys välittää tietoa sisäilma-asioista esim. järjestämällä infotilaisuuksia (1.6.2017) sekä nettisivuilla (www.kotijakoulu.fi/gesterbyn-koti-ja-koulu-yhdistys/).
  • Koti ja koulu -yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten kaikkien vanhempien tuki on äärimmäisen tärkeää yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi - myös juuri sinun!

Kokouksissa emme juurikaan vietä aikaa, asioita hoidetaan enimmältä osin sähköpostitse ja arjen pyörittämiseltä jäävä aika käytetään mielummin tekemiseen.

Toimintaan voi tulla mukaan monella tapaa: voit lahjoittaa leipomuksia, myydä kahvia, järjestää halloweenia / kirppistä / askartelua, maksaa kannatusmaksua jne.

Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä Gesterbyn koulun oppilaiden vanhemmat tai muut huoltajat. Yhdistyksellämme on syksyisin vuosikokous, joka valitsee keskuudestaan johtokunnan.

Voit tukea yhdistyksen toimintaa myös maksamalla kannatusmaksun tilille: FI 40 1833 3500 0032 51
Kannatusmaksun suuruuden voit päättää itse. Suositeltava summa on viidestä eurosta ylöspäin.

Yhdistys hankkii keräämillään varoilla palloja, hyppynaruja ja leluja välitunneilla käytettäväksi, palkintoja yrittäjäkilpailuun, bussikyytejä Peuramaalle, hymypatsaita ja muuta mukavaa.

Kaikki nämä kivat jutut jäävät saamatta, jos tekijät puuttuvat.
Ota siis yhteyttä gesterbynkotijakoulu@gmail.com ja kerro, missä voisit olla mukana!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksen toimintaan!

Tervetuloa syyskokoukseen koululle torstaina 14.9.2017 klo 18!

Yhteistyöterveisin,

Gesterbyn koti ja koulu -yhdistyksen hallitus

Tapahtumia

Ei tapahtumia

Ota meihin yhteyttä:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.