Taidetta kouluun!

8.11.2017 klo 08


Varainkeruukampanja seinämaalaukselle

Nissnikun vanhempainyhdistys, koulun kuvaamataidon opettaja Hanna Parviainen ja taiteilija Nina Kuukari ovat aloittaneet yhteisen taideprojektin koulullamme.

Tarkoitus on kerätä varoja sekä materiaaleihin, että taiteilijan työskentelyä varten yhteensä 700€ ja loihtia tämän avulla yläkoulun rappukäytävään seinämaalaus. 

Oppilaat ovat yhdessä kuvaamataidon opettaja Hannin kanssa ideoimassa ja vaikuttamassa kuvan sisältöön. He oppivat projektin mukana sekä taiteilijan työstä, seinämaalauksen taiteellisesta prosessista, että yhteistyöstä eri instanssien välillä. Projektista tehdään video, joka antaa koko koululle ja muille alasta kiinnostuneille mahdollisuuden oppia ja tutustua meidän koulun taideprojektiin. 

Tilahallinto ja koulun rehtori ovat antaneet luvan työlle ja tarkoitus on toteuttaa taideteos hiihtoloman 2018 aikana, jotta työstä aiheutuvat maalikaasut ehtivät poistua rakennuksesta ennen työntekijöiden ja oppilaiden paluuta kouluun.   

Taiteilijasta:

Niina Kuukari on tänä vuonna toteuttanut Kirkkonummen kuntakeskuksen "Muurin maalaus" - hankkeen ja osallistui Masalan asukasyhdistyksen järjestämään Masalamazingrace - graffitipajaan, jossa toteutettiin Bjönsinmäen vanhan kaupan seinämaalaus yhdessä kunnan nuorisotoimen, paikallisten nuorten ja taiteilijoiden kanssa. 

Nina Kuukari Art: www.facebook.com/ninakuukariart ja Instagram: @ninakuu  

Varainkeruusta: Vanhempainyhdistys on avannut Holvin verkkokauppaan neljä eri vaihtoehtoa varainkeruuta varten. Verkkokauppa löytyy täältä. Keräämme varoja helmikuun loppuun asti.

 

Lähde mukaan tekemään koulustamme kivempaa paikka olla ja oppia!