Joulukortit 2021

5 A
5 B
5-6 C

Tip tap, tip tap, tipe tipe, tip tap!

Nyt on jälleen mahdollisuus tilata Masalan koulun luokkien taiteilemia upeita joulukortteja. Tämän vuoden korttimallit löytyvät tältä sivulta. Korttien kääntöpuolelle on painettu teksti: "Iloista joulua ja onnellista uutta vuotta!" sekä kortin taiteilleen luokan luokan tunnus, esimerkiksi: Masalan koulu 1 AB

Yhden korttipaketin hinta on 12 euroa sisältäen 10 korttia. Kortit toimitetaan vain paketeittain, yksittäisiä kortteja ei valitettavasti ole mahdollista tilata. Tilatessasi useamman kuin yhden paketin, hinta on 10 euroa/paketti.

Korttien viimeinen tilauspäivä on tiistai 16.11.2021. Kortit toimitetaan mahdollisimman pian, viimeistään marras-joulukuun vaihteessa tilauksessa mainitulle oppilaalle. Korttien toimituksen yhteydessä toimitetaan myös maksutiedot.

Korttitilauksen pääset tekemään Koti- ja kouluyhdistyksen yhteydenottolomakkeen kautta.
Merkitsethän tilaukseen:

• Nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Luokka ja oppilaan nimi, jolle korttipaketit toimitetaan
  • Korttimalli / Luokan tunnus ja haluamasi korttipakettien määrä

It´s beginnig to look a bit like Christmas!

Now it´s time to order Christmas cards artized by school classes. This year´s card templates can be found here. The cards are printed with the Finnish text: “Merry Christmas and Happy New Year!” and with the info of the class that made the card template, for example: Masalan koulu 1 AB.

The price of one package is 12 euros. The package contains 10 cards. Unfortunately, it is not possible to order individual cards. When ordering more than one package, the price is 10 euros/package.

The last day to order the cards is Tuesday, 16:th of November. The cards will be delivered as soon as possible, no later than the turn of November-December, to the student named in the order. Payment information will also be provided with the delivery of the cards.

You can place a card order through the contact form of the Home and School Association.

Please fill in the order with:

• Your name, e-mail address and phone number
  • The class and name of the student to whom the card packs will be delivered
  • Card model / Class ID and the number of packs you want

Wishing you all a nice upcoming holiday season!