Toimintasuunnitelma

Heikkilän koulun koti ja koulu –yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2016-2017

• Pyritään järjestämään Heikkilän Humbaloiden kaltaisia tapahtumia.
  • Tullaan tukemaan koulun hankintoja mahdollisuuksien mukaan (yli 50 €).
  • Hallitus on päättänyt 2014-2015, että koululla on lupa hankkia alle 50 € pienhankintoja. Muut avustukset koululle, kuten bussikuljetukset, teatteriesitykset tms. tullaan päättämään tapauskohtaisesti kaudella 2016-2017.
  • Valokuvaus sopimus Kuvaverkon kanssa on vuoteen 2017 saakka ja uusi kilpailutus tehtävä toimintakauden aikana.
  • Keväällä jaetaan oppilaille stipendit; kauden hallitus päättää jakoperusteet.

Heikkilän koulun koti ja koulu –yhdistyksen toimintakertomus vuodelta 2015-2016

• Syyslukukaudella hankittiin frisbeegolf -välineet.
  • Syyslukukaudella hankittiin lautapelisetit, yksi pikku koulun ja yksi ison koulun käyttöön. (mm. Alias, Kimble, Huojuva torni, Uno, Muuttuva Labyrintti),
  • Muistettiin opettajia joulun aikaan.
  • Kevätlukukaudella hankittiin välituntiliikuntavälineitä: liukureita, hyppynaruja, koripalloja, pingismailoja ja –palloja, pehmofrisbeitä, twist-naruja ja katuliituja.
  • Koulun 30-vuotisjuhlapäivänä järjestettiin teatteriesitys Keittäjä Kerttu ja kolmen tahran kokit sekä tarjottiin oppilaille tikkarit.
  • Järjestettiin Heikkilä t-paitatilaus Velarto Oy:n kautta.
  • Huhtikuussa järjestettiin Heikkilän Humbalot -tapahtuma.
  • Kevätjuhlassa jaettiin oppilaille stipendejä, (liite: nimilista stipendin saajista.)
  • Yhdistyksellä on omat facebook sivut, joilla viestitty yhdistyksen asioista, perheisiin oltu yhteydessä Helmi-viestien avulla ja tehty yhteistyötä koulun kanssa kokouksissa mukana olleen opettajajäsenen kautta.
  • Päätettiin liittyä Kirkkonummen koti ja koulu –yhdistysten yhteiseen internetsivustoon ja yhteistyöhön.
  • Hallitus on kokoontunut 6 kertaa toimintakauden aikana. Lisäksi ollut toiminnan suunnittelupalavereja yhdistyksen aktiivivanhempien kanssa.