Veikkolan koti ja koulu -yhdistys

Veikkolassa on tehty kodin ja koulun yhteistyötä vanhempainyhdistyksen muodossa jo 30 vuoden ajan. Veikkolan koti ja koulu -yhdistys ry on molempien kylämme koulujen, Veikkolan ja Vuorenmäen koulujen, vanhempainyhdistys. Se on Suomen Vanhempainliiton jäsen ja toimii osana Kirkkonummen koulujen koti ja koulu -yhdistysten verkostoa.

Tule mukaan toimintaamme!

Olemalla mukana vanhempainyhdistyksessä voit konkreettisella tavalla vaikuttaa lasten viihtyvyyteen kylässämme.

• Saat tietoa, mitkä asiat juuri tällä hetkellä puhuttavat veikkolalaisia vanhempia, oppilaita ja koulun henkilökuntaa

• Olet mukana ideoimassa ja toteuttamassa käytännön parannuksia kylämme koululaisten arkeen

• Tutustut lapsesi koulukavereiden vanhempiin

Yhteisvoimin voimme tehdä paljon: järjestää hauskoja tapahtumia, keskustella yhteisistä kasvatukseen liittyvistä asioista, hankkia ja välittää tietoa eri asioista ja olla konkreettisesti lasten ja nuorten tukena. Yhdistys kokoontuu ajankohtaisten asioiden äärelle kuukausittain koulujen aukioloaikana elo-toukokuussa.

Viestimme toiminnastamme pääasiassa Facebook-sivujemme kautta: www.facebook.com/veikkolankotijakoulu. Sinun ei tarvitse kirjautua Facebookin jäseneksi, jotta voit lukea sivujemme sisältöä. Jos kuitenkin haluat osallistua keskusteluihin tai vaikkapa ilmoittautua tapahtumiin, kirjautuminen tarvitaan.

Osallistu toimintaan omaan tilanteeseesi sopivalla panoksella

Kiireiselle

Satunnaisaktiiville

• Leivo joskus pari pellillistä pullaa yhdistyksen buffettiin
  • Tule jalkkariksi parina perjantaina tai lauantaina vuoden aikana ja opi samalla tuntemaan paikallista nuorisoa

Aktiiville

• Osallistu yhdistyksen kokouksiin
  • Pyri hallituksen jäseneksi

Content managed by the Etomite Content Management System.
Etomite »

Koti ja koulu

« Error »

Etomite encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« Execution of a query to the database failed »
      SQL: INSERT INTO `kotijkoulu_etomite`.eto_log_user_agents(id, data) VALUES('2270387926', 'http://commoncrawl.org/faq/')
      [Copy SQL to ClipBoard]

Parser timing
  MySQL: 0.0141 s s(22 Requests)
  PHP: 0.0105 s s
  Total: 0.0246 s s
Content managed by the Etomite Content Management System.